El nou llibre de J.K. Rowling ja es pot pre-comprar a les grans llibreries

 

La impaciència dels nombrosos seguidors de J.K. Rowling es pot veure mitigada, abans del 4 de desembre, que recordem és la data prevista pel llançament internacional de Les rondalles del bard Gallard, gràcies al sistema de prevenda que s’ha posat en funcionament des d’aquesta setmana a les grans llibreries.

A més la novetat, a diferència dels volums de Harry Potter, és que l’edició en llengua castellana i catalana es publicarà al mateix temps que l’anglesa. El que encara no es coneix és com serà el disseny de la portada per temor al pirateig, el que es manté és la condició de que els guanys derivats dels drets d’autor de Rowling per aquest llibre aniran a parar a The Children’s Voice, una organització benèfica d’ajuda a la infància fundada per la pròpia J.K. Rowling.

Les rondalles del bard Gallard és un llibre de contes que surt esmentat dins del setè llibre de Harry Potter que serveix per resoldre l’enigma de les relíquies de la mort. Aquest llibre és l’adéu de la saga del nen mag. Inicialment, Rowling només havia escrit i il·lustrat a mà set còpies del llibre, sis de les quals va regalar i una la va subhastar per a donar els diners a The Children’s Voice. El llibre (que surt a la foto) va ser adquirit per Amazon.com, que va pagar una suma de 3.9 milions de dòlars. 

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El nou llibre de J.K. Rowling ja es pot pre-comprar a les grans llibreries

  1. De fet, a Amazon es pot reservar des de l’agost… 🙂

Els comentaris estan tancats.