S’inicia el rodatge basat en la novel·la ‘Tannöd, el lloc del crim’

Tannöd, el lloc del crim, d’Andrea Maria Schenkel (Edicions Proa) va ser una de les revelacions editorials de la temporada passada i l’any vinent serà una de les produccions cinematogràfiques europees més esperades.

Des de principis de setembre s’està rodant la pel·lícula Tannöd (Constantin Film), basada en el que s’ha convertir en un bestseller internacional, sota les ordres de la directora suïssa Bettina Oberli (Las chicas de la lencería) i amb un planter d’actors que inclou a Julia Jentsch (Sophie Scholl), Monica Bleibtreu (Cuatro minutos) i Volker Bruch (Der Baader Meinhof Komplex).

Recordar que la novel·la, una de les cinc finalistes al Premi Llibreter 2008, parteix de la investigació d’un assassinat i de la reconstrucció literària d’un cas històric amb els testimonis dels habitants d’un poble de Baviera. Andrea Maria Schenkel (Regensburg, 1962) va guanyar amb aquesta opera prima el prestigiós Deutscher Krimi Preis 2007, que s’atorga cada any a la millor novel·la negra alemanya.

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.