Carlos Ruiz Zafón agrada, i molt, als nord-americans

Encara és prematur parlar d’un fenomen editorial a l’alçada del que va protagonitzar 2666 de Roberto Bolaño l’any passat, però The angel game (El juego del ángel, Planeta) de Carlos Ruiz Zafón va pel bon camí. Només el seguiment mediàtic, recull ADN.es, és impressionant:

En un mes ha logrado conquistar el número 3 del billboard de los libros, la lista del New York Times y las mejores críticas. […] De costa Este a Oeste. Del New York Times al Los Angeles Times, pasando por el USA Today, el periódico más leído y de mayor distribución del país. Las críticas y entrevistas con el escritor barcelonés se suceden. Incluso le dedican un reportaje en la revista Time.

I Zafón, ubicat des de fa temps a Los Ángeles, només pot sentir-se content i agraït. Les expectatives admet "se han cumplido con creces; no podía esperar un mejor recibimiento para la novela en todo el mundo" 

[@Foto: Radionica’s]

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.