‘Interfiction’ o com descol·locar els gèneres literaris

Interfiction = Interstitial fiction

A l’assaig Interfictions: An Anthology of Interstitial Writing de Delia Sherman i Theodora Goss, es bateja i defineix aquest moviment literari anomenat Interfiction com el "desmantellament i recombinació dels gèneres per tal de trobar noves formes més fresques d’explicar històries".

A mi em sona a més del mateix. Però Adrienne Martini documenta a The Go-Betweens [Baltimore City Paper] les característiques i particularitats d’aquest tipus d’escriptura que compta amb seguidors força destacats com ara Michael Chabon amb El sindicat de policies jueus (Amsterdam) o Haruki Murakami.

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.