Nadal, temps de receptaris

Els llibres de cuina estan més de moda que mai. La varietat de temes, formats, amb il·lustracions molt cuidades i propostes molt suculentes, amb signatures de xefs Cossetània rep quatre guardons dels
Gourmand Cook Book Awards 2008 per llibres de cuina
Cossetània Edicions ha rebut quatre guardons dels premis Gourmand Cookbook Awards 2008.

Els reconeixements s’han atorgat als que s’han considerat els millors llibres de cuina en català de la seva categoria.
En la categoria de Millor Guia, Cuina Volcànica. La cuina dels restaurants de la Garrotxa, a cura de Pep Nogué, s’ha considerat el millor llibre publicat en català.
Amanides. La frescor de la terra, de Mariona Quadrada, s’ha endut el guardó a la Millor Monografia Gastronòmica.
Manual de gastronomia. Indicacions Pràctiques per al gurmet, de Jaume Fàbrega, s’ha considerat el Millor llibre de cuina per a professionals.
“El Cullerot” ha rebut el guardó en la categoria de Millor Col·lecció de llibres de cuina coincidint amb la publicació del seu número 50, Totes les sopes, de Jaume Fàbrega.
A partir d’ara, els guanyadors en cada llengua són finalistes que competeixen amb els guanyadors de la mateixa categoria en les altres llengües, per ser escollits els millors llibres de cuina del món. Els guanyadors mundials de cada categoria dels Gourmand Cookbook Awards es donaran a conèixer el maig de 2009 a l’anual Sopar de Gala que ofereixen els organtizadors d’aquests premis.

 

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3233657

 

 

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.