Com Pierre Assouline escull els temes del seu bloc

Pierre Assouline ha estat a Barcelona. Per a qui no conegui aquest nom, només senyalar del seu currículum que va ser director de la revista Lire entre 1993 i 2003, que és un dels crítics més reputats de França i que des de 2004 manté el bloc literari amb més audiència i prestigi del seu país: La république dels livres.

Una entrevista a Revista Ñ recull les seves opinions literàries sobre el món del llibre, la influència dels mitjans de comunicació tradicionals i dels digitals, de la situació de la cultua francesa, amb comentaris adients sobre Le Clézio, Bernard Pivot, Patrick Modiano, Julien Green, Pierre Michon… I també parla del seu bloc:

Es el blog de un periodista que es también crítico y escritor, y que informa a la vez que reflexiona sobre escritores, editores y demás agentes del mundo literario. Elijo los temas de un modo muy libre: según mi gusto personal, mi humor y mi instinto, a partir generalmente de las toneladas de libros que recibo.

Queda apuntat.

[Photo credit]

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.