‘Ciutat de lladres’ de David Benioff, un relat agredolç del setge de Leningrad

Ciutat de lladres (Columna), la tercera novel·la de David Benioff (1970), escriptor i guionista nordamericà -molt conegut al món del còmic, es presenta en català després de ser rebuda a una trentena de països. La història, ambientada a la franja russa de la Segona Guerra Mundial, està basada en les experiències personals de l’avi de l’escriptor, tractades amb una fina ironia i molta sensibilitat.   

 

[ . . Sinopsi . . ]    Durant el setge de Leningrad, dos nois tindran que fer front a les estranyes ordres d’un excèntric coronel que els obligarà a buscar per tota la ciutat els dotze ous que presenta el pastís que se servirà al casament de la seva filla.

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.