Humor per combatre el canvi climàtic

Ara que ens trobem a l’equador de la gran cimera mundial sobre el canvi climàtic, la coneguda com a COP 15, hi ha qui es despenja amb el millor antídot contra les visions pessimistes de l’ecologisme dogmàtic: l’humor intel·ligent.

Amb aquesta intenció càustica Noel O’Hare publica  How to Save the World by Recycling Your Sex Toys (Com salvar el món reciclant les teves joguines eròtiques), una sàtira contra el discurs apocalíptic del missatge verd.

O’Hare admet la situació crítica que està patint el planeta, però retreu als ecologistes "estar acabant amb les reserves mundials de l’humor", i anteposa la visió més reconfortant del mestre John Cleese: "If I can get you to laugh with me, you like me better, which makes you open to my ideas.”

[Vist a Beattie’s Book Blog]

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Humor per combatre el canvi climàtic

  1. Albert diu:

    Només dues paraules: senzillament magnífic!

Els comentaris estan tancats.