Regala la trilogia completa de Larsson per Nadal

El blog El escorpión (Alejandro Gàndara) recull l’anàlisi d’Inger Enqvist de com l’èxit de Millenium “se debía en buena parte a que desbarataba la imagen idílica que los europeos, y más todavía los mediterráneos, tenían de la sociedad sueca.”

Idíl·lics o no, està clar que els suecs estan en boca de tothom gràcies a Stieg Larsson i l’aterratge d’una desena més de referents escandinaus del gènere negre. L’èxit és indiscutible, però potser encara quedin lectors que no s’han acostat al fenomen literari -no vampíric ni boletaire- del moment.

Així que si encara algú no té els llibres –i vol avançar-se als regals de Nadal- els de Columna ens ho posen fàcil. Ens presenta la trilogia Millenium completa en una caixa: Els homes que no estimaven les dones, La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina i La reina al palau dels corrents d’aire.

Els líders indiscutibles dels rànquings llibreters en un sol estoig. I el 8 de gener la cloenda de la trilogia a les grans pantalles. 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.