300.000 entrades i…

La blogosfera catalana (la catosfera) s’ha mobilitzat secretament per felicitar conjuntament i celebrar una fita que podríem qualificar d’històrica: la Paremiologia catalana de Víctor Pàmies ha arribat als 300.000 refranys registrats!

Explica, però, Pàmies al blog de l’amic Tibau que: "tècnicament els 300.000 refranys no són consultables des del web o col·lapsaria la Internet! Però cada cop n’hi ha més, això sí! Faig buidatge en base de dades: és el meu coixí, que em serveix per fer tots els articles als diversos blogs."

Felicitat a en Víctor Pàmies, tossut blogaire, autor d’una desena d’espais virtuals molt interessants, com ara Raons que rimen, abloccedari ablogcedari Joan Brossa o Un polsim de refranys… i aquest impressionant compendi en línia de "refranys, dites, frases fetes, proverbis… Una mica de tot."

Felicitat i gràcies!

[Logo: Palli: Disseny]Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 300.000 entrades i…

  1. Gràcies, Elena.

    Moments com aquest donen corda per molt temps. I com bé explico, això és un punt més del camí traçat. Un camí plaent i ple de satisfaccions.

Els comentaris estan tancats.