L’FBI mata l’escriptor VS Naiupaul

Confirmat: no sempre l’encerten aquests de l’FBI.

Així que resulta del tot imprescindible contrastar les fonts abans de donar per certa una informació sortida d’aquesta agència nord-americana. Com a mínim li estalviaran un bon disgust als familiars més propers del premi Nobel de Literatura (2001) VS Naipaul –i de retruc al mateix al·ludit- de comunicar la seva defunció.

Amb un contundent VS Naipaul ‘killed off by FBI in court footnote‘ recull aquesta troballa The Telegraph (via The Smoking Gun)

Sembla que la mort de Naipaul va quedar registrava en un informe sobre terrorisme islàmic, desclassificat la setmana passada, que investigava l’atac al diari danès Jyllands-Posten que va publicar les caricatures de Mahoma.

Per tal d’establir lligams internacionals de dos dels presumptes responsables de les accions criminals, l’agent especial Lorenzo Benedicto va comfirmar la defunció de "the late VS Naipaul, a Nobel prize winning author" el qual estava casat amb la periodista i germana de la dona d’un general del Pakistan assassinat per militants islàmics.

I un detall final per arrodonir la desinformació: Naipaul compta amb moltes i prestigioses distincions, però de moment no ha estat distingit amb la de Lord.

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.