Ha tocat sostre el ‘fenomen Larsson’?

L’estrena al cinema, aquest cap de setmana, de la segona part de Millenium serveix a Anna Abella/El Periódico com a pretext per analitzar en quin moment es troba el anomenat fenomen Larsson. Sembla que la trilogia que ha venut més de 21 milions d’exemplars en 41 països comença a notar símptomes de alentiment del seu ritme comercial: 

A Espanya ja no monopolitza el podi dels més venuts i llibreters consultats ja noten una menor demanda. En canvi, les xifres continuen sumant: Destino n’ha venut en castellà més de tres milions d’exemplars i Columna, 300.000 en català. Les dues editorials llançaran, aquest novembre, un estoig amb la trilogia completa de cara a Nadal.

[Informació complementària]
Avui ens ofereix dades més acurades sobre el fenomen Larsson en llengua catalana on:

"se n’han venut 350.000 llibres. D’Els homes que no estimaven les dones, 143.500 exemplars; de La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina, 105.000, i de La reina al palau dels corrents d’aire, 101.500, segons l’editorial Columna. Xifres i més xifres que, en diners, només a Catalunya, es tradueixen en gairebé 8 milions d’euros."

[@Foto: Xesc/flickr]

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.