Llibres a Madrid, Palma de Mallorca i Nova York… i còmics a Barcelona

Aquest cap de setmana, que alguns allargarem fins dimarts, podem gaudir d’una oferta cultural molt temptadora. La feria del libro de Madrid lluirà durant dues setmanes al recinte del parc d’El Retiro amb molts dels noms de prestigi que il·lustren les llibreries, però també amb una exposició dedicada a Jean-Jacque Sempé, el dibuixant del Petit Nicolas que enguany celebra els 50 anys. Fins el 7 de juny es podrà visitar la Fira del Llibre a Palma amb la presència del molt actiu segment editorial balear i activitats per a totes les edats. I fins avui encara es trobaran les 40 editorials espanyoles congregades en la BookExpo America 2009 (BEA)
de Nova York tancant contractes i participant de la presentació de l’Essential Guide to Spanish Readers -Children and Young Adults Edition– redactada per l’Institut Cervantes de la ciutat dels gratacels.

I a Barcelona? Doncs com cada any per aquestes dades arriba la cita ineludible del Saló Internacional del còmic. Fins l’1 de juny es poden contemplar les novetats imaginatives del món de les historietes animades. Amb un protagonista indiscutible el Batman de Barcelona. Seguit de l’Spiderman d’Obama i un retrobat Flash Gordon.

Fins dimarts!

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.