Best-sellers a la vista

10 de juny: La mano de Fátima (Grijalbo) d’Ildefonso Falcones. Quatre milions d’exemplars després de La catedral del mar, l’advocat català presenta la seva segona incursió editorial d’un milers de pàgines ambientada en l’Andalusia del segle XVI i protagonitzada per un jove morisc. Es preveu una tirada de mig milió d’exemplars. Però la única cosa que lamenta l’autor és "que el lanzamiento no haya podido coincidir con el Sant Jordi, es una jornada estupenda",

23 de juny: Stieg Larsson clou la "trilogia Millenium" amb La reina en el Palacio de las Corrientes de aire (Destino/Columna), una nova aproximació a la intriga de la mà de la Lisbeth Salander i en Mikael Blomkvist que ja ha venut 10 milions d’exemplars al món (800.000 només a Espanya). Els stieglarssonmaniacs han aconseguit que l’autor s’erigís en el gran triomfador del Sant Jordi d’enguany, ara tindran la possibilitat de posicionar el tercer volum en l’èxit de l’estiu. Mentre, i per fer boca, podrem assistir a l’estrena a la gran pantalla (el 23 o 29 de maig) de  l’adaptació del primer Millenium: Els homes que no estimaven a les dones.

Setembre de 2009 (llançament mundial) / Nadal 2009-2010 a Espanya: El símbolo perdido de Dan Brown (Random House). 80 milions d’exemplars arreu del món d’El codi Da Vinci és suficient reclam per garantir vendes rècords d’aquesta nova aventura de l’especialista en simbologia Robert Langdon. Només als Estats Units s’ha plantejat una tirada inicial rècord de 6,5 milions d’exemplars.

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.