Una de les grans empreses editorials suspèn la compra de nous manuscrits

 

Informen a The New York Times amb preocupació com Houghton Mifflin Harcourt, un dels editor d’autors més reputats del sector, que compta a la seva cartera amb autors tan destacats com ara Philip Roth, Jonathan Safran Foer, Günter Grass i J. R. R. Tolkien, ha suspès temporalment la compra de nous manuscrits.

Aquesta notícia que podria passar inadvertida, en realitat 

La companyia|empresa, que era format pel $4 d’Houghton Mifflin Riverdeep mil milions adquisició d’Harcourt el juliol de 2007, ha sofert acomiadaments de personal i una altra turbulència durant el seu període de consolidació. Però just fa un mes, la companyia|empresa considerava que una festa|partit a les seves cèntriques oficines Manhattan celebrava l’acabament del sindicat.

Ara la companyia|empresa no està acceptant submissions.

Josef Blumenfeld, vicepresident de comunicacions, deia que la companyia|empresa havia parat temporalment d’adquirir manuscrits.

Hi ha un lite de gelada", deia. "Hi ha una entrada així no és una gelada dura de no ser per ara mateix, hi ha un provisional – anomeni’l una gelada si vol."

Se sumava, "Cada manuscrit nou que entra se sotmetrà a un grau més alt d’escrutini i consideració que ha estat prèviament el cas."

Deia que no podria ser específic sobre allò sobre què els criteris governen decisions quins manuscrits comprar, però deia que els editors haurien de demostrar a un comitè d’adquisicions que el llibre mostrava evidència concreta d’"interès de mercat."

Riverdeep, una companyia|empresa de programari irlandesa, adquiria l’Houghton Mifflin basat en Boston el 2006. El darrer any, la companyia|empresa comprava Harcourt, un editor educatiu amb una divisió de llibre de consumidors, des de Reed Elsevier.

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.