Recomanació per la festivitat de tots sants… Zombi: Guía de supervivencia

Zombi: Guía de supervivenciaEl títol d’aquest llibre està totalment indicat per aquestes dates, ja que planteja solucions a dilemes clàssics sobre el món dels morts vivents. Podríem sobreviure a un atac zombi? I en cas de resposta afirmativa, com fer-ho? com convertir la casa en un búnquer anti-zombi? quin vehicle és més adecuat per fugir a través de zones infestades per aquests éssers? 

Max Brooks, fill de -no podia ser d’una altra manera- Mel Brooks, el director de pel·lícules com El jovencito Frankenstein, ha escrit aquest Zombi: Guía de supervivencia (Berenice) que ofereix una pila de plans detallats a la mesura de les circumstàncies. Des de petits trucs per identificar si algú és o no és un zombi, fins a com destruir-los en massivament. Els capítols tenen títols tan evocadors com: Els no-morts: realitats i mitesArmes i Tècniques de Combat.

En definitiva, es tracta d’un divertit manual que ofereix una protecció completa gràcies a consells comprovats per salvaguardar-nos i als nostres éssers estimats dels morts vivents. Un bon dia -i millor nit- per posar a prova algun dels remeis recomanats

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.