Els bisbes troben en Internet un aliat per difondre La Bíblia

"La veu de la paraula divina ha de ressonar a través dels mitjans moderns, especialment en Internet", van afirmar els bisbes de tot el món reunits a la Ciutat del Vaticà tot significant el valor afegit de "modernitat tecnològica i cultural, que no disposen altres avenços tecnològics".

La trobada ecumènica ha posat de relleu la importància que Internet pot significar per difondre la fe. Però no només la xarxa està al punt de mira d’aquesta nova Esglèsia tecnològica també s’ha parlat de CD, DVD, iPod, podcast, televisió, cinema… Sembla que s’ha adonat que "la comunicació avui en dia s’expandeix per xarxes que involucren a tot el planeta, pel que la veu de la paraula divina ha de ressonar [en elles]".

Sembla que la fuga de creients comença a preocupar seriosament a la cúria romana i han optat per modernitzar-se. No en el sentit en que potser se’ls està demanant (d’adaptar les idees i la moralitat al temps actual) sinó aprofitant les noves tecnologies de la comunicació per amplificar la seva veu, tot i que el missatge sigui en de sempre.

[Font: The Inquirer encara més crítics amb el tema]

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.