Auto publicar-se una obra per 7 euros

 

En un article de Soitu s’enumera les diferents plataformes que ofereixen serveis d’impressió d’obres a través d’internet. Es destaquen les dues que estan més ben posicionades a Espanya, Lulu i Bubok, i també les que millor funcionen a nivell internacional: BookSurge -empresa d’Amazon- Author House, Self Pulishing i Author Crossing.

Sembla que l’auto publicació és una bona opció per qui vol veure la seva obra escrita transformada en un llibre, amb uns costos que van dels 7 euros fins a quantitats més serioses si es tracta d’un volum fotogràfic d’alta qualitat. De totes maneres el que més sorprèn és la varietat d’interessats en aquest servei: 

El perfil del usuario de estas plataformas es diverso. Va desde empresas que las utilizan para publicar sus manuales de uso, hasta escritores amateurs o personas que quieren tener ordenados sus recetas de cocina.

Ara, qui té una idea, la pot transformar en una obra impresa i així acomplir una de les tres metes a realitzar per una persona. Un cop col·locada a la prestatgeria tocarà anar pensant en plantar l’arbre i fabricar el nen o la nena.

[Photo credit]

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.