Terry Pratchett surt de les llibreries especialitzades de fantasia per aterrar als quioscs

 

Acostumats a que el setembre enuegui els quioscs de tot tipus de col·leccions impossibles, anima presenciar el llançament d’El sorprendente mundo de TERRY PRATCHETT. Aquest escriptor està considerat un dels novel·listes del gènere de fantasia (i humor) més destacats i el segon en vendes al Regne Unit, superat només per J.K. Rowling. 

Altaya publica una selecció de 28 llibres que inclou la saga de Mundodisco, la trilogia El éxodo de los gnomos, i altres històries molt conegudes de l’autor que és també notícia per Los pequeños hombres libres, una nova trilogia que el Grup Almuzara publicarà a Espanya. 

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.