Fi de la primera part

Aquest nou bloc continua i amplia l’esperit divulgador que vam encetar amb el primer bloc creat per recollir el contingut de l’espai radiofònic Club de lectura d’El Matinari de Xavi Mujal (Andorra7Ràdio, els dimarts a les 11h). 

Aquí parlarem de llibres, de notícies i novetats editorials, d’autors, de reedicions, d’idees per a fer-se ric amb la literatura, d’obres curioses i best-sellers, i sempre que hi hagi alguna cosa a dir al voltant de Harry Potter aqui sortirà, ni que sigui de passada.

Rep una calorosa -ara més que mai en aquest estiu- benvinguda!

 

Quant a elenaranda

M\'he traslladat a http://sobrellibres.cat Si vols contactar-me: elenaranda (@) gmail (.) com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.